Marie-Stella-Maris

Hand Soap Voyage Vetiver 250ml Voyage Vetiver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Voyage Vetiver
Merk product code 31146

De Hand Soap Voyage Vetiver 250ml van Marie-Stella-Maris is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzaam en milieuvriendelijk handzeep. Deze handzeep is gemaakt van gerecycled glas, waardoor het niet alleen goed is voor je huid, maar ook voor het milieu.

Met de Voyage Vetiver geur brengt deze handzeep je direct in een ontspannen en exotische sfeer. De verfrissende geur van vetiver zorgt voor een heerlijk gevoel van luxe en verwennerij.

De Hand Soap Voyage Vetiver 250ml is een product van Marie-Stella-Maris, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. Met hun focus op gerecycled materiaal en duurzaamheid, draagt dit merk bij aan een betere wereld.

Met de productcode 31146 is deze handzeep gemakkelijk te vinden en te bestellen. Voeg deze handzeep toe aan je winkelmandje en geniet van een heerlijk moment van ontspanning en verzorging.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies