Marie-Stella-Maris

Filters

36 van 41 producten

36 van 41 producten

Pagina

De Nederlandse sociale onderneming Marie-Stella-Maris is een onderneming met een missie: iedereen in de wereld moet toegang hebben tot schoon (drink)water. Hier proberen ze bij Marie-Stella-Maris zoveel mogelijk aan bij te dragen door een deel van hun omzet aan sociale waterprojecten te doneren. Marie-Stella-Maris verkoopt niet alleen premium drinkwater, maar ook natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums. Dankzij alle consumenten die een product van Marie-Stella-Maris hebben aangeschaft, heeft de onderneming sinds 2011 al meer dan €2.1 miljoen kunnen bijdragen. Met dit bedrag kunnen er ongeveer 100.000 mensen voorzien worden van schoon (drink)water. De verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de huisparfums hebben een onderscheidende geur en zijn geschikt voor iedereen!

Milieuvriendelijke verzorgingsproducten

Ze willen bij Marie-Stella-Maris niet alleen hun sociale impact vergroten, maar ook hun impact op het milieu verkleinen door verpakkingen te ontwikkelen die langdurig meegaan en oneindig na te vullen zijn. Door je huidige verpakking na te vullen, zorg je voor minder verpakkingsmateriaal en dus minder afval en minder CO2-uitstoot. Marie-Stella-Maris heeft momenteel refill-verpakkingen voor de Hand Soap, de Body Wash, de Body Scrub, de Body Cream en de Fragrance Sticks, maar het doel is om uiteindelijk refill-verpakkingen te hebben voor het gehele assortiment. Ook kun je in elke winkel van Marie-Stella-Maris je verpakkingen navullen aan de Refill Bar tegen een voordelige prijs.

Natuurlijke ingrediënten

De verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris beschermen en verzorgen de huid met optimale hydratatie. Dankzij de unieke geuren en fijne texturen zul je een aangename ervaring hebben bij het gebruiken van deze producten. Ten minste 96% van de formule bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hiermee blijft niet alleen jouw huid gezond, maar wordt water ook zo schoon mogelijk gehouden. De formules zijn namelijk 100% vegan en vrij van (water)vervuilende stoffen. Verder worden zowel de verzorgingsproducten als de huisparfums aangeboden in diverse geuren, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Elke geur is speciaal ontwikkeld om te verrassen, op te vrolijken en voor een onvergetelijke geurervaring te zorgen.

Koop Marie-Stella-Maris bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete verzorgingsproducten of huisparfum van Marie-Stella-Maris gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies