Nunoo

Filters

36 van 80 producten

36 van 80 producten

Pagina

Het Deense merk Núnoo is in 2015 opgericht door de twee zussen Pia Silfen-Jensen en Naja Silfen. Al sinds het begin was het doel duidelijk: het creëren van mooie tassen. Tegenwoordig wordt het merk wereldwijd verkocht door toonaangevende retailers. Ze houden bij Núnoo van het idee om handgemaakte designertassen te maken met een hoge functionaliteit en kwaliteit, maar voor een schappelijke prijs. Alle leersoorten die gebruikt worden voor het produceren van de tassen zijn overgebleven van andere producties. Bij Núnoo gaat het allemaal om jezelf zijn, elkaar inspireren, plezier hebben en aardig zijn. Ze willen diversiteit vieren en ze streven ernaar een gemeenschap op te bouwen die eigenliefde viert.


Milieuvriendelijke productie

Ze gebruiken bij Núnoo gerecyclede verpakkingen, met als doel om hun afvalverbruik te minimaliseren. Bovendien sturen ze alle tassen naar hun klanten in gerecycled/recyclebaar materiaal. Voor het vervoer van hun goederen maken ze bij Núnoo ook zoveel mogelijk gebruik van schepen en treinen. Dit zijn de meest milieuvriendelijke vormen van transport. Ook als het om het ontwikkelen van hun eigen lijnen gaat, weten ze bij Núnoo zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Vegan-collectie met biologisch afbreekbaar plastic, de Pineapple-lijn met materiaal ontwikkeld uit ananasschillen en de Recycled-lijn met gerecycled canvas.


Duurzame distributie

Bij Núnoo wordt al het afval gesorteerd en er wordt voor gezorgd dat alles op de juiste plek terecht komt. Ook is alle energie die ze verbruiken afkomstig van 100% duurzame energieproductie. Verder maken ze zoveel mogelijk gebruik van hun logistieke partner Budbee, waarvan de zendingen klimaatneutraal zijn. De leveranciers van Núnoo zijn gecertificeerd volgens strikte normen waarbij er op wordt toegezien dat alle werknemers onder de juiste omstandigheden werken. Ook is Núnoo samen met hun leveranciers een project gestart waarbij vrouwen vanuit huis tassen kunnen maken en zo zelfstandig en financieel onafhankelijk kunnen worden.


Koop Núnoo bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete tas van Núnoo gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies