John Hatter

Filters

10 producten

10 producten

John Hatter is een exclusief Zweeds merk dat in 2018 is opgericht door voormalig investeringsbankier en raceautocoureur John Carlstrom. Het merk maakt luxe petten en accessoires met gedurfde en iconische uitspraken. John Carlstrom heeft maandenlang tientallen fabrieken bezocht en heeft hierbij zorgvuldig de kwaliteit bestudeerd van alle materialen die nodig zijn voor het maken van een premium pet. Mede dankzij deze nauwkeurige aanpak hebben de petten van John Hatter het perfecte model en de perfecte pasvorm gekregen.

Bij John Hatter halen ze hun inspiratie uit de klassieke truckerpet en drukken ze een aantal van de beroemdste citaten en zinnen af op een miniatuur nummerplaat met aluminium of rubber reliëf. De exclusieve en luxe pettencollectie is gecreëerd met aandacht voor detail, de hoogste kwaliteit en een klassieke uitstraling. Geïnspireerd door de tijdloze truckerpet-stijl hebben ze een assortiment gecreëerd dat vintage-esthetiek combineert met moderne verfijning. De zorgvuldig geselecteerde materialen en het vakmanschap resulteren in petten die luxe en comfort uitstralen.

Op het gebied van pettenmode zijn er maar weinig stijlen die de iconische status van de klassieke truckerpet hebben bereikt. Deze opvallende modellen, oorspronkelijk ontworpen voor gebruiksgemak, zijn uitgegroeid tot een symbool van tijdloze stijl. Wat truckerpetten onderscheidt van andere petten, is hun unieke constructie. Met een stevig voorpaneel bieden ze zowel comfort als structuur, waardoor ze altijd hun iconische vorm behouden. De truckerpetten werden populair in de jaren zestig, binnen de Amerikaanse vrachtwagenindustrie. Sindsdien zijn de petten uitgegroeid tot veelzijdige en stijlvolle accessoires.

Je kunt binnen het assortiment van John Hatter kiezen tussen de Aluminium Edition en de Rubber Edition. Hoewel de Rubber Edition Trucker Hats en de Aluminium Edition Trucker Hats volgens dezelfde principes zijn gemaakt, ligt het verschil tussen deze twee series bij het plaatje op het voorpaneel. De petten uit de aluminium-serie zijn namelijk voorzien van een aluminium-plaatje, terwijl de petten uit de rubber-serie voorzien zijn van een rubber-plaatje.

Heb jij jouw favoriete pet van John Hatter gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies