Filters

25 producten

25 producten

Wildride is een merk waarmee je met je kind kunt gaan ontdekken. Waarmee je op plaatsen komt waar je met de buggy niet kunt komen. Waar je ook heen gaat, je kunt altijd de Wildride nemen. De perfecte follow-up voor belly packs. Bij Wildride vinden ze dat je zoveel mogelijk buiten moet zijn met je kinderen op een kindvriendelijke manier, en dat maakt Wildride mogelijk met de Toddler Carrier. De Toddler Carrier, ook wel de Wildride kinderdrager genoemd, is de ideale drager voor peuters en is ontwikkeld met het idee om je kind liefde en genegenheid te bieden terwijl jullie samen buiten op avontuur gaan.

Hoe het begon

Wildride is opgericht door twee liefhebbende ouders. Britt Schoorl, moeder van twee kinderen, en Joost Hultink, vader van drie kinderen, hebben de handen ineengeslagen om Wildride werkelijkheid te maken. Het Nederlandse duo heeft tientallen jaren ervaring in mode, marketing en e-commerce, maar nog het meest belangrijk: ervaring met kinderen. De missie van Britt en Joost is om elke reis met kinderen zo aangenaam mogelijk te maken, zodat jij én je kind er altijd zoveel mogelijk van kunnen genieten.

Het idee

Al wandelend over het strand en door de bossen kwamen Britt en Joost er steeds meer achter dat hun kinderen heel graag zelf op pad willen, zelf willen ontdekken, maar gewoon af en toe een arm nodig hebben om op uit te kunnen rusten. Door gebruik te maken van verschillende draagzakken, buikdragers, rugdragers die mee kunnen groeien met je kindje realiseerden zij zich dat deze allemaal ontwikkeld zijn vanuit het draagprincipe, vanuit de baby. Geen enkele is ontwikkeld vanuit de peuter.

Kleine kinderen willen rennen, lopen, kruipen, spelen en avonturen beleven wanneer ze kunnen. Maar zo nu en dan hebben ze een rustplaats nodig voordat ze op weg kunnen naar het volgende avontuur. En waar beter dan op de arm van je vader of moeder? Helaas hebben die armen niet altijd de kracht of het uithoudingsvermogen om dat lang vol te houden. En zo is de Wildride drager ontstaan.

Milieuvriendelijk

De Wildride is 100% Dutch Design en wordt geproduceerd in Europa. Er wordt 0% plastic in het productieproces en in de verpakkingen voor consumenten gebruikt. De items zijn ook niet individueel verpakt in plastic. Daarnaast wordt er geen zinloos verpakkingsmateriaal zoals tissuepapier in de verpakking gebruikt.

Koop Wildride bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete kinderdrager van Wildride gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies