LUV AJ

Filters

4 producten

4 producten

LUV AJ werd in 2005 opgericht in Los Angeles door ontwerper Amanda Thomas. De esthetiek van het merk wordt beïnvloed door de Californische opvoeding van Amanda Thomas en daarnaast speelt haar liefde voor muziek en kunst ook een grote rol in het ontwerpen van de collecties van LUV AJ. De sieraden van LUV AJ worden gekenmerkt door hun unieke en gedurfde ontwerpen, vaak met ingewikkeld metaalwerk, geometrische vormen en gedurfde versieringen. Over het algemeen is LUV AJ een merk met sieradencollecties die zowel tijdloos als trendy zijn, perfect voor degenen die een gedurfd fashion statement willen maken.

LUV AJ maakt de leukste sieradencollecties met sieraden die niet alleen edgy, maar ook modern zijn. Ook hebben de sieraden een vintage look, wat de items extra stijlvol maakt. De collecties van LUV AJ bestaan uit verschillende soorten sieraden, waaronder oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Alle sieraden van het merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierbij kun je denken aan verguld messing, 925 sterling zilver en kristallen van Swarovski. De combinatie van deze materialen en de tijdloze ontwerpen zorgt ervoor dat de sieraden lang meegaan en een lange tijd gedragen kunnen worden.

De gedurfde en opvallende ontwerpen hebben ervoor gezorgd dat diverse beroemdheden en mode-influencers voor het merk zijn gevallen en de items met liefde zijn gaan dragen. Het grote succes van LUV AJ heeft er ook voor gezorgd dat het merk in meerdere publicaties is verschenen, waaronder Vogue, Elle en Harper's Bazaar. LUV AJ is een merk dat niet alleen de beroemdheden en mode-influencers aanspreekt, maar ook het grotere publiek. De sieraden van het merk zijn voor iedereen met een gedurfde en creatieve stijl.

Heb jij jouw favoriete sieraden van LUV AJ gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies