Atelier Rebul

Filters

18 producten

18 producten

Het verhaal van Atelier Rebul begint in 1895. Een jonge Franse, Jean Cesar Reboul apotheker reisde door Istanbul op weg naar Trabzon. Hij bezocht zijn vader, die als ingenieur werkte om de snelweg te bouwen van Hopa nar Trabzon. De mooie stad Istanbul sprak meteen tot zijn verbeelding. Hij vond de perfecte plek, in Rue de Pera in Beyoğlu, om een ​​van de eerste apotheken van Turkije te openen. De Grande Pharmacie Parisienne, ook genaamd als de Great Paris Pharmacy.

Atelier Rebul produceert sinds 1895 huidverzorgings- en geurproducten. De kennis die zij jarenlang hebben opgedaan is continue overgedragen naar de volgende generatie. Destijds als lokale apotheek is er ook een unieke band met de klanten ontstaan. Tientallen jaren worden dezelfde families onderhouden. In 1939 besloot de heer Reboul terug te keren naar Frankrijk, en liet hij zijn geliefde apotheek achter bij zijn zakenpartner, Kemal. Kemal veranderde de naam in Rebul Pharmacy, als eerbetoon aan de mentor die hem zoveel had gegeven.

In de afgelopen jaren is het assortiment uitgebreid met heerlijke geuren, niet alleen voor jou, maar ook voor in huis. Met een geur van kruidige, bloemige en luxueuze geurnoten, zorgen voor een sfeer in huis. Ook de bad- en lichaamsproducten zijn een toevoeging aan jouw beautyritueel.

Essentiele verbinding

Atelier Rebul is ervan overtuigd dat er een essentieel verband bestaat tussen natuur en farmacologie. Als merk gespecialiseerd in farmacologie weten zij veel van kruidenextracten. Ze zijn dus van mening dat de meeste gezondheidsproblemen in de natuur ligt. Met hun apotheekroots weten zij precies welke plant het beste is voor het probleem.

Er worden formules gemaakt met natuurlijke inhoud. Zij hanteren de filosofie van 100% vertrouwen & 100% transparantie. Zo is vijzel en de stamper onmisbaar onderdeel in hun formule. Sinds 1985 hebben zij al meer dan 1.500.000 formules geproduceerd. Zo past er altijd wel een lekkere parfum bij jou. Of wil je jouw huis voorzien van een heerlijke geur? Dan zijn de geurstokjes perfect!

Ingrediënten

De ingrediënten, zijn met bewezen testresultaten gecombineerd met wetenschappelijke expertise, een unieke samenstelling. Er worden geen chemicaliën zoals parabenen, minerale olie en ftalaat gebruikt en dus geschikt voor het hele gezien en elk huidtype. De haarverzorgingsproducten bevatten broccoli-extracten dat de haarzakjes beschermt tegen besmetting en andere vrije radicalen uit de omgeving.

Koop Atelier Rebul bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete verzorgingsproducten, geurstokjes of huisparfum van Atelier Rebul gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies