Filters

14 producten

14 producten

Hi-Tec werd in 1974 opgericht door Frank van Wezel in het toepasselijk genaamde dorp Shoeburyness in Engeland. Franks liefde voor sport bracht hem ertoe een innovatieve, lichtgewicht en direct comfortabele squashschoen te maken. In 1978 werd Hi-Tec opgericht in de Verenigde Staten met de introductie van 's werelds eerste lichtgewicht wandelschoen, de Sierra Sneaker, een sportschoen voor in de bergen.

De Hi-Tec Silver Shadow werd in 1981 gelanceerd om de hardloopcategorie te veroveren; dat jaar droeg 23% van de hardlopers op de marathon van Londen een paar Hi-Tec Silver Shadow schoenen. De Silver Shadow vestigde zich al snel als de bestverkochte hardloopschoen in Groot-Brittannië, omdat er simpelweg geen betere universele trainingsschoen op de markt was. Ook daarna heeft het merk nog meer naamsbekendheid gekregen. In 1990 werd Nelson Mandela vrijgelaten uit de gevangenis in Zuid-Afrika terwijl hij een paar Hi-Tec sneakers droeg. Ook werd Hi-Tec de officiële schoen van de Wimbledon Tenniskampioenschappen in 1995.

Hi-Tec lanceerde in 2017 de premium HTS74-lijn, waarmee de erfenis van het merk wordt gevierd en originele silhouetten worden gecombineerd met moderne technologie. Een team van jong talent is samengebracht om het merk opnieuw te lanceren door HTS74 op te richten; een premium sneakerlijn met erkenning van Hi-Tec. Door terug te kijken in de archieven, is het getalenteerde team erin geslaagd de perfecte balans te creëren tussen functionele sportschoenen en moderne mode-sneakers. De HTS74-collectie is een tweedimensionale collectie, waarin 43 jaar ervaring met prestatietechnologie wordt gecombineerd met de typische fantastische bovenpatronen uit de jaren 80 en 90 van het originele merk.

Heb jij jouw favoriete schoenen van Hi-Tec gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies