LIEWOOD

Filters

36 van 313 producten

36 van 313 producten

Pagina

LIEWOOD is in de zomer van 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen, met als doel een uniek interieurconcept voor kinderen te creëren waarbij functionaliteit, fijne lijnen en simpele details centraal staan. Anne Marie heeft 15 jaar ervaring in de mode-industrie met ontwerpen en produceren voor internationale retailmerken. Het DNA van LIEWOOD is het resultaat van Anne Maries passie voor design, esthetiek en de overtuiging dat schoonheid in de details zit. Als moeder van kleine kinderen sluit Anne Marie zich aan bij de eisen van een modern gezin, een begrip dat het hart en de ziel van LIEWOOD is.

LIEWOOD is gevestigd in Kopenhagen, het merk blijft dan ook dicht bij de Scandinavische designtraditie. LIEWOOD maakt onweerstaanbare producten voor het moderne gezin, van biologische textielproducten tot zachte breisels. Denk hierbij aan diverse kinder- en babyaccessoires, zoals LIEWOOD servies, maar ook aan leuke jasjes en de LIEWOOD regenlaarsjes voor kinderen. Gezamenlijk creëren de producten een uniek, puur en eenvoudig concept, en ze zijn allemaal het resultaat van het algehele ontwerpproces van LIEWOOD. De ambitie van LIEWOOD is simpel: het stimuleren van slow living en producten maken die generaties lang meegaan.

LIEWOOD ontwerpt conceptueel sterke producten, met respect voor de tederheid en onschuld van de kindertijd en de levensstijl van moderne gezinnen. De producten van LIEWOOD zijn in staat om hedendaagse families overal van gemak te voorzien, de LIEWOOD bordjes en LIEWOOD bekers kun je namelijk overal gebruiken en mee naartoe nemen. Pure vormen en verfijnde printjes vol persoonlijkheid gaan hand in hand met functionaliteit. Dit is wat LIEWOOD onderscheidend maakt. LIEWOOD producten worden gemaakt op basis van origineel vakmanschap, de beste materialen en met een moderne benadering van design. Ze stellen bij LIEWOOD hoge eisen aan de kwaliteit van de producten, en alles wat ze doen wordt met zorg en aandacht gedaan.

LIEWOOD heeft een compromisloze en ethische manier van produceren. Ze worden gedreven door sterke waarden en ze nemen beslissingen op basis van diepgaande kennis en ervaring. Alle producten van LIEWOOD worden geproduceerd onder gecontroleerde, veilige en eerlijke omstandigheden en alle materialen komen van bekwame GOTS (Global Organic Textile Standard)-gecertificeerde leveranciers die verantwoordelijk omgaan met werkomstandigheden en het milieu. Ze gebruiken bij LIEWOOD de best mogelijke materialen, die aan strenge eisen en kwaliteitscontroles voldoen, en volgen persoonlijk elke collectie van tekentafel tot winkelschap.

Heb jij jouw favoriete item van LIEWOOD gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies