Colors of California

Filters

36 van 66 producten

36 van 66 producten

Pagina

Colors of California werd in 1989 in Florence opgericht door Simone Ponziani en begon als het sportkledingmerk van het Italiaanse bedrijf Artcrafts International. Het merk heeft geleidelijk de markt weten te veroveren door zich te concentreren op creatieve schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Door de jaren heen heeft het merk zich weten te onderscheiden met teenslippers, ook wel 'jellies' genoemd. Tegenwoordig wordt Colors of California verkocht door een aantal van de meest impressieve retailers over de hele wereld, zowel fysiek als online.


Betekenis merknaam

Colors of California is het merk dat iedereen de kans geeft om zijn of haar persoonlijkheid uit te drukken door middel van wat hij of zij kiest om te dragen, en daarbij altijd trouw te blijven aan zichzelf. Het woord 'Colors' verwijst naar de schoonheid van diversiteit en volgens het merk is het leven zeker beter met kleuren. Californië is het land van zonneschijn en vrijheid. Levendig en zonnig is dan ook de stijl van het merk dat zich laat inspireren door deze geweldige plek.


Unieke stijl

Bij Colors of California moeten modetrends altijd samengaan met comfort en creativiteit: een scala aan opties waarmee iedereen zichzelf kan uiten. Ze geloven dat elke kleurtint bijdraagt aan dagen vol dynamiek. Het merk ondersteunt degenen die niet bang zijn om zichzelf uit te drukken door middel van de items die ze dragen. Elke keuze kan persoonlijk en bijzonder zijn. Elke onmerkbare variatie is uniek en alle verschillende stijlen van de wereld zijn net zo divers als degenen die besluiten de regels niet te volgen.


Koop Colors of California bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete slippers van Colors of California gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies