Lyle & Scott

Filters

36 van 56 producten

36 van 56 producten

Pagina

Lyle & Scott is 150 jaar geleden opgericht door William Lyle en Walter Scott in de Schotse stad Hawick. Zij begonnen met gebreide kleding in hun eerste fabriek, met een visie om kwaliteit en vakmanschap boven alles te plaatsen. Vanuit prestatie en stijl en met toewijding aan innovatie en integriteit lanceerden zij hun golfkleding collectie in de jaren 60. Het logo, de gouden adelaar, is geïnspireerd op de adelaars van de Gleneagles-golfbaan, als eerbetoon aan Schotland en het ontstaan van het merk.

Samenwerkingen

William Lyle en Walter Scott merkten dat hun kleding en schoenen van de fabriek naar de catwalk, de golfbaan, het voetbalstadion, terrassen en concertzalen gingen. Het logo van Lyle & Scott stond op een bepaald moment synoniem voor Britse subculturen en jeugdbewegingen. Erkend om hun kwaliteit en vakmanschap, hebben Lyle & Scott partnerschappen en samenwerkingen gesloten met onder meer Yves Saint Laurent, Chanel en Christian Dior. In de jaren zestig trokken experimenten met kleur en gedurfdere ontwerpen de aandacht van de Mod-cultuur (een modernistische subcultuur in Londen), waarbij Lyle & Scott een steunpilaar werd in de Britse herenmode.

Kwalitatief en innovatief

Inspirerend, innovatief en veelzijdig, maar toch geleid door principes van integriteit, authenticiteit en gevoel voor stijl. Lyle & Scott blijft bijdragen aan een toch al rijke modegeschiedenis door kwaliteit, innovatie en goede smaak te blijven leveren. Lyle & Scott is altijd een leverancier geweest van handgemaakte kleding en schoenen van hoge kwaliteit en met oog voor stijl. Daarnaast maakt innovatie deel uit van het merk-DNA van Lyle & Scott. Grenzen verleggen, nieuwsgierig zijn en altijd op zoek naar verbetering. Deze drang om nieuwsgierig te zijn en te verbeteren, maakt Lyle & Scott tot het merk dat het nu is.

Koop Lyle & Scott online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van Lyle & Scott gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies