ZEBRA Trends

Filters

36 van 76 producten

36 van 76 producten

Pagina

Bij ZEBRA Trends ontwerpen en produceren ze fashionable en handige tassen voor dames en kinderen. Na een drukke schooldag meteen door naar de zwemles of uit je werk nog snel je boodschappen doen? Een tas van ZEBRA Trends kan jou bij ieder uitje vergezellen met ruimte voor al jouw benodigdheden. De tassen van ZEBRA Trends hebben praktische modellen en hippe printjes en zijn van hoogwaardige en langdurige kwaliteit. Een ZEBRA Trends tas is geschikt voor ieder moment van de dag en zorgt voor gemak en jarenlang plezier. De collectie van ZEBRA Trends is divers en uitgebreid, zodat er voor iedereen wel een geschikte tas bij zit.


Toegankelijk en functioneel

ZEBRA Trends heeft ideale items in de collectie voor het hele gezin. De items zijn betrouwbaar en gaan lang mee. De items hebben een lieve uitstraling en zijn daarnaast niet alleen verfijnd, maar ook nog eens betaalbaar. Als je op zoek bent naar toegankelijke, herkenbare en functionele tassen, dan zit je bij ZEBRA Trends goed! Of je nu een drukke moeder bent, veel fietst, of nog een tas nodig hebt voor jouw spelende kinderen, je zult de geschikte tas in de collectie van ZEBRA Trends vinden.


Voor de hele dag

De tassen van het merk zijn heel geschikt om boodschappen mee te doen en om de kinderen mee naar school te brengen, maar zijn ook zeker handig als je gewoon even bij iemand langs wilt gaan. Ook als je een druk en gehaast leven hebt en even snel tussendoor ergens wat wilt eten voordat je weer door moet, kun je je tas van ZEBRA Trends meenemen waar precies al jouw essentials in passen. Voor de kinderen zijn er ook lieve, schattige en speelse tassen; een maatje dat ze altijd mee kunnen nemen naar school.


Koop ZEBRA Trends online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete tas van ZEBRA Trends gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies