Filters

36 van 60 producten

36 van 60 producten

Pagina

LOOXS Revolution is het overkoepelende merk van LOOXS Little. Onder LOOXS Revolution vallen, naast LOOXS Little, ook de merken LOOXS 10sixteen en LOOXS Little & Me. Ze vinden het bij LOOXS Revolution, en dus ook bij LOOXS Little, belangrijk dat je van jezelf houdt en dat je lief bent voor anderen, ze geloven dat dat de grootste revolutie is. Van jezelf houden? Check! Lief zijn voor anderen? Check! Nu de LOOXS nog, en daar zorgt LOOXS Little voor met hun modieuze collecties. Deze collecties bestaan uit items met onverwachte details, creatieve artworks, hier en daar wat glitter en altijd een niet al te serieuze en sportieve touch. De items van LOOXS Little zijn geschikt om met elkaar te combineren. Je zult dus genoeg te mixen en matchen hebben om jouw eigen stijl te creëren.

Een merk voor het meisje dat haar LOOXS bezit!


Speelse collecties

De kledingstukken van LOOXS Little zijn niet alleen aandoenlijk en schattig, maar hebben ook zeker iets gedurfds en bijdehands. Om de kwaliteit van de items te kunnen waarborgen, maken ze bij het merk uitsluitend gebruik van zachte en comfortabele stoffen. Comfort staat bij iedere collectie van LOOXS Little voorop. De collecties van het merk zijn ideaal om creatieve outfits mee samen te stellen, dankzij de veelzijdige prints met bijvoorbeeld strepen en stippen en de subtiele details zoals strikken en ruches. Alles draait om het speelse karakter binnen de collecties van LOOXS Little. Het is dan ook niet voor niets dat het merk inspiratie haalt uit de levensstijl van meisjes uit groep 1 tot en met 3. Dit is namelijk de fase waarin zij volop spelen en ontdekken.


Koop LOOXS Little online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete kleding van LOOXS Little gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies