KRAKATAU

Filters

29 producten

29 producten

Bij KRAKATAU komt stijlvol streetwear samen met functioneel techwear. De jassen van KRAKATAU staan namelijk bekend om hun urban look, wat zeker niet afdoet aan de functionaliteit van deze jassen. Antagonist Survival Kit: dat is al sinds de oprichting in 1999 de slogan van KRAKATAU. KRAKATAU staat er met hun slogan dus voor om jassen op de markt te zetten die tegenhangers aankunnen met het idee dat de jassen de ultieme bescherming bieden tegen de natuurelementen, zoals wind, kou en regen.

KRAKATAU is een merk dat inspiratie haalt uit subculturen en technische innovatie. De naam KRAKATAU komt van de gelijknamige vulkaan en staat voor de onvoorspelbaarheid van de natuurelementen. KRAKATAU is opgericht in St. Petersburg, wat het merk een echt Russisch merk maakt. Doordat KRAKATAU haar oorsprong vindt in Rusland, waar heftige weersomstandigheden niet zelden voorkomen, kun je er zeker op vertrouwen dat een winterjas van KRAKATAU je warm en drooghoudt tijdens de strenge winters. Geen enkele weersomstandigheid is nog een uitdaging voor jou met een winterjas van KRAKATAU.

Het hoofdkantoor is sinds 2012 gevestigd in Amsterdam, maar het designteam zit in Shanghai vanwege de technische complexiteit van de KRAKATAU jassen en de voortdurende zoektocht en optimalisatie van functionaliteit. Ook zorgt KRAKATAU ervoor dat zij zo nauw mogelijk met productie samenwerken. KRAKATAU wordt nu al in 500 winkels in hoofdstraten vertegenwoordigd in maar liefst 18 verschillende landen.


Gemaakt met behulp van natuurkunde

Kleding van KRAKATAU wordt gemaakt van een brede selectie aan innovatieve materialen. De designs worden compleet gemaakt met functionele kenmerken zoals magnetische sluitingen, smart pockets en een strapping systeem aan de binnenzijde.

Diverse winterjassen in de collectie van KRAKATAU zijn gebaseerd op cryogenics. Bij cryogenics, een tak van de natuurkunde, worden materialen bestudeerd bij temperaturen die onder het vriespunt komen. Daarnaast speelden de infraroodstraling van koffieschillen, het isolerende vermogen van gerecyclede plastic flessen en de thermische geleidbaarheid van koolstof ook nog een rol bij het produceren van deze winterjassen. KRAKATAU zorgt er met het gebruik van natuurkunde dus voor dat jouw winterjas inderdaad in jouw persoonlijke Antagonist Survival Kit goed tot zijn recht komt!


Een jas voor het hele jaar

De oprichter van KRAKATAU, die tevens de ontwerper is van het merk, heeft als visie dat een jas het hele jaar door gedragen moet kunnen worden. Om die reden worden de jassen van KRAKATAU op een manier ontworpen waardoor de jassen niet alleen warm zijn, maar ook van een stof zijn voorzien die niet te zwaar is en goed kan ademen. Een KRAKATAU jas zorgt er dus voor dat je warm blijft wanneer je het nodig hebt, maar ook dat er niet te veel warmte wordt vastgehouden wanneer je die warmte niet nodig hebt. Een multifunctionele jas vind je dus bij KRAKATAU!


Jassen met handige features

De jassen van KRAKATAU verschijnen met diverse handige features die de jassen naar een nog hoger niveau tillen:

  •  KRAKATAU gebruikt een technologie met natuurlijke isolatie en gerecycled plastic, dit zorgt ervoor dat er jassen geproduceerd worden die jou beschermen tegen temperaturen tot wel -30 graden celsius.
  •  De jassen van KRAKATAU zijn voorzien van allerlei handige vakken en zakken, je zult elke keer weer een nieuwe opbergplek ontdekken voor jouw essentials.
  •  Dankzij de draagbanden in de jas, welke je op je schouders kunt laten hangen, kun je je jas met gemak uitdoen zonder dat je deze met je mee hoeft te dragen: de jas hangt namelijk gewoon op je rug!
  •  De verstelbare zomen en capuchons met nekbescherming voor extra warmte zorgen ervoor dat de extreme kou ook niet aan de bovenkant of onderkant naar binnen zal glippen.


Bestel je favoriete KRAKATAU winterjas online bij The Little Green Bag

Wil jij graag helemaal klaar zijn voor de winter en heb je daarvoor nog een goede winterjas nodig die tegen allerlei weersomstandigheden opgewassen is? Bestel dan een leuke KRAKATAU winterjas online in de webshop van The Little Green Bag. Zeker in de periode waarin we de winter naderen en het wintersportseizoen weer om de hoek staat wil jij een van de eerste zijn die een van deze mooie winterjassen in huis heeft. Zo weet je zeker dat je je handen niet op een lege plek slaat wanneer je die nieuwe winterjas het hardst nodig hebt.

Heb je je bestelling geplaatst? Dan gaan wij direct met je bestelling aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe favoriete winterjas vandaag nog naar je toe wordt verzonden. Regen, wind en kou? Dit vormt voor jou geen obstakel meer om de deur uit te gaan!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies