ANOKHI

Filters

19 producten

19 producten

ANOKHI staat voor 'Het Unieke' en is een merk dat afkomstig is uit München en in 2012 is opgericht. Sindsdien wordt het merk vertegenwoordigd op beurzen in Berlijn, Düsseldorf en Offenbach, maar ook in Amsterdam en Kopenhagen. Het merk is ook in meerdere winkels in Spanje, Frankrijk, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland te vinden. De tassen van ANOKHI zijn uniek in ontwerp en uitvoering. De tassen kunnen per seizoen verschillen en zo breidt het assortiment van ANOKHI zich steeds meer uit. De tassen hebben een onmiskenbare herkenningswaarde dankzij de lichtelijk Boheemse uitstraling.

Bescheiden en authentiek

Combineer Europees design met internationale kunstelementen en het resultaat is een mooie ANOKHI-tas. Deze combinatie bestaat uit verschillende borduursels, prints en weeftechnieken. Ze zijn bij ANOKHI van mening dat een tas functioneel en bescheiden moet zijn, maar zeker niet saai! Overbodige en niet-functionele decoraties worden weggelaten, maar daarentegen weten ze bij ANOKHI de tassen altijd boeiend te houden door te spelen met de verschillende prints en opvallende kleuren. Een tas van ANOKHI zal daarom altijd authenticiteit uitstralen.

Hoogwaardig materiaal

Alle tassen van ANOKHI worden van hoogwaardige materialen gemaakt. Ook wordt iedere tas met de hand geverfd, waardoor iedere tas een eigen uitstraling krijgt. Nadat de tassen zijn geverfd, worden deze meerdere keren gewassen en na behandeld met een speciale was. Deze speciale was zorgt ervoor dat de tassen extra lang meegaan. Dankzij de karakteristieke onregelmatigheden en oneffenheden zijn er nooit twee tassen van ANOKHI precies hetzelfde. Ook zorgen ze er bij het merk voor dat alle materialen die ze gebruiken volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.

Koop ANOKHI bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete tas van ANOKHI gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies