Blundstone

Filters

8 producten

8 producten

Het begin van Blundstone gaat terug naar de jaren 1850, op het kleine eiland Tasmanië, ten zuiden van Australië. Hier begon Blundstone met het maken van eenvoudige laarzen voor een kleine kolonie. Uiteindelijk is het merk overgegaan naar het ontwerpen van een breed assortiment laarzen voor allerlei soorten mensen over de hele wereld. Blundstone maakt eerlijke laarzen van wereldklasse, geschikt voor elk doel, of dat nu werk, spel, ontsnapping of avontuur is. Geïnspireerd door Tasmanië, het eiland waar het allemaal begonnen is. Tasmanië is een plek die beroemd is om zijn wildernis, zijn erfgoed, zijn creativiteit, zijn onafhankelijkheid en zijn gemeenschap, allemaal dingen die tot op de dag van vandaag bij het DNA van Blundstone horen.

Blundstone. Everywhere life takes me.


Betrouwbare schoenen

In de jaren 1850 begonnen de voorlopers van Blundstone met het bevoorraden van geschikte schoenen voor de inwoners van de jonge kolonie. In 1870 werd het Blundstone-bedrijf officieel opgericht en toen werd ook de eerste fabriek geopend. Vanaf het begin stonden Blundstone-laarzen bekend als betrouwbare schoenen waar je op kon vertrouwen, hoe hard je ook werkte en hoe je leven er ook uit zag. Ze werden niet alleen op de proef gesteld door arbeiders in de stad, maar ook door boeren en fabrieksarbeiders. Omdat Blundstone niet tevreden was met alleen het verzorgen van de voeten van werknemers, maakte Blundstone uiteindelijk ook babypantoffels, schoolschoenen voor kinderen en dameslaarzen.


Verschillende levensstijlen

Blundstone kreeg de opdracht om laarzen te leveren aan het Australische leger in de Tweede Wereldoorlog. Er werden meer dan 500.000 paren van militaire kwaliteit gemaakt voor Australische troepen. Na de oorlog zijn ze begonnen met het ontwerpen van nieuwe stijlen laarzen, waarbij ze het assortiment hebben uitgebreid om de veranderende industrieën en levensstijlen tegemoet te komen. Ze produceerden laarzen voor smelterijarbeiders, bosbouwarbeiders en zelfs de Australian Football League. Als klap op de vuurpijl werden de laarzen van Blundstone gebruikt door het eerste Australische Everest-expeditieteam in de tocht door de Himalaya naar de Mount Everest.


Comfortabel en stijlvol

De laarzen van Blundstone zijn niet alleen veilig, stijlvol en duurzaam, maar ook erg comfortabel. Er wordt veel aandacht besteed aan het ontwerpen van laarzen waarbij comfort centraal staat. Terwijl de tijden blijven veranderen, blijft Blundstone evolueren. Niet alleen op het gebied van veiligheid, comfort en stijl, maar ook op het gebied van design. Ze blijven hun vakmanschap verbeteren bij het maken van comfortabele laarzen voor alle omgevingen. Het assortiment van Blundstone staat nooit vast, ze leren voortdurend, worden geïnspireerd en ontwerpen altijd nieuwe stijlen voor steeds meer diverse consumenten.


Koop Blundstone online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van Blundstone gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies