Konges Slojd

Filters

36 van 272 producten

36 van 272 producten

Pagina

'We doen ons uiterste best om elke dag net een beetje magischer te laten voelen. Soms maakt de kers op de taart het verschil - zelfs, misschien juist wel, wanneer de vieze vaat zich opstapelt en je al een jaar niet hebt geslapen. We hebben een universum van speelse ontwerpen van hoge kwaliteit gecreëerd die het wilde, gevarieerde en perfect imperfecte leven met kinderen koesteren.' - Konges Sløjd


Creatieve ontwerpfilosofie

Konges Sløjd is ontstaan vanuit de vaste overtuiging dat alle kinderen het beste verdienen. Van speelgoed en kleding tot meubels en accessoires, de hele collectie van het merk is gemaakt met liefde voor de kinderen en de planeet. Konges Sløjd neemt deze verantwoordelijkheid niet licht op, dus ze zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van hun principes met betrekking tot duurzaamheid. De ontwerpfilosofie van het merk wordt gevormd door de gevarieerde en kleurrijke straten van Kopenhagen, waar je het kantoor van Konges Sløjd verscholen vindt tussen klassieke monumenten en het huis van de koninklijke familie. Van hieruit tekenen, bedenken en ontwerpen ze voor alle aspecten van het dagelijks leven met kinderen. Dit doen zij altijd met een humoristisch oog voor detail en een vleugje kinderlijke fantasie.


Van kelder tot wereldwijd

Alle ouders zullen de ambitie die Emilie Konge's beslissing heeft aangewakkerd om haar eigen kindermerk op te richten erkennen: om hun kinderen het beste te geven. Ook al verdienen ze het niet altijd evenveel als ze door de supermarkt stampen en schreeuwen. In 2014 richtte Emilie haar 1-persoons productie-eenheid op in een kelder in een toen nog minder welvarend deel van Kopenhagen. Hier zat ze voor de naaimachine als haar zoon sliep. Toen ze haar eerste product klaar had, wendde Emilie zich tot wat toen nog een nieuw marketingplatform was: Instagram. Hier werd haar handgemaakte wolken-mobiel meteen een hit. Logischerwijs, vond Emilie nog veel meer ouders die net zoveel behoefte hadden aan verantwoord geproduceerd kinderspeelgoed zonder schadelijke materialen. Klanten stonden in de rij en winkeliers namen uit het niets contact met haar op. Zelfs voordat Emilie een echte productie had, was Konges Sløjd een groot succes.

Tegenwoordig heeft Konges Sløjd een grote en levendige online community en een groeiend wereldwijd retail netwerk: meer dan 1500 retailers in 92 landen. Konges Sløjd is de oorspronkelijke kelder al lang ontgroeid en woont nu in een klassiek appartement van 750 vierkante meter, verderop in de straat van de koninklijke familie. Het eenmansleger is omgevormd tot een gepassioneerd, getalenteerd en internationaal team van meer dan 40 mensen. De mobielen, samen met alle collecties die volgden, zijn verhuisd naar een magazijn van 4000 vierkante meter. Hoewel de sfeer bruisend is en de ideeën door de lucht vliegen als je het kantoor binnenkomt, geeft Konges Sløjd prioriteit aan het creëren van de beste werkomgeving voor het hele team. Want uiteindelijk gaat Konges Sløjd niet over producten, maar over de kinderen waarvoor ze zijn gemaakt en de mensen die ze hebben ontworpen.


Biologische productie

De ambities van Konges Sløjd zijn hoog, maar ook realistisch. Als je een leven leidt met kinderen, is de gemakkelijke oplossing soms de enige oplossing. Vandaag de dag neemt het merk de nodige stappen om een volledig duurzaam en modern designbedrijf te creëren. Niet om een trendy campagne te hebben, maar om echt iedereen uit te dagen en een duurzame toekomst te realiseren. Ze willen verder gaan dan certificeringen en vergoedingen. Konges Sløjd streeft ernaar een merk met een positieve impact te worden en een deel van alles wat ze hebben terug te geven aan de planeet, de kinderen en de toekomst.

Hoewel het gebruik van organisch materiaal niet iets nieuws voor Konges Sløjd is, konden ze in 2021 eindelijk hun GOTS-certificering valideren. Hier stopt het alleen niet voor het merk. Ze hebben een nieuwe duurzame ontwerpstrategie ontwikkeld voor hun constante verkenning van meer ecologische materialen en productiecycli.

Vanaf het begin hebben ze bij Konges Sløjd altijd vertrouwd op een hechte vertrouwensrelatie met hun leveranciers. Dat waarborgt de beste kwaliteit van de producten en zorgt ervoor dat ze onder goede arbeidsomstandigheden worden geproduceerd. Op basis van Konges Sløjd's eigen gedragscode willen ze duurzame relaties opbouwen om zo hun impact op het milieu te verbeteren en de sociale normen in hun hele toeleveringsketen te verhogen. Ze werken ook samen met verschillende NGO's die zich inzetten voor het welzijn van kinderen.


Konges Sløjd online bestellen

Als je op zoek bent naar verantwoordelijke en duurzame items voor baby's en kinderen, neem dan zeker eens een kijkje binnen de veelzijdige collectie van Konges Sløjd! Heb jij de leukste baby- of kinderaccessoires van Konges Sløjd gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies