Marie-Stella-Maris

Body Wash Lemon Notes 300ml Lemon Notes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled PET
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Lemon Notes
Merk product code 31252

Op zoek naar een verfrissende en milieubewuste keuze voor je dagelijkse douchebeurt? Dan is de Body Wash Lemon Notes 300ml van Marie-Stella-Maris precies wat je nodig hebt. Deze douchegel is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt een heerlijke geurervaring met de verfrissende noten van citroen.

Wat deze douchegel nog specialer maakt, is het feit dat het gemaakt is van gerecycled materiaal. Het gebruik van gerecycled PET zorgt ervoor dat je niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor het milieu. Bij Marie-Stella-Maris geloven we in duurzaamheid en streven we ernaar om producten te creëren die zowel effectief als milieuvriendelijk zijn.

Met de Body Wash Lemon Notes 300ml haal je niet alleen een hoogwaardig product in huis, maar ook een stukje luxe. Het merk Marie-Stella-Maris staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. De verfrissende geur van citroen in combinatie met de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgt voor een unieke en aangename douche-ervaring.

De Body Wash Lemon Notes 300ml is gemakkelijk te herkennen aan de kleurrijke verpakking en de merknaam. Met de merkproductcode 31252 weet je zeker dat je het originele product van Marie-Stella-Maris in handen hebt. Laat jezelf verwennen en geniet van een verkwikkende douche-ervaring met deze heerlijke douchegel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies