Marie-Stella-Maris

Room Spray Lemon Notes 100ml Lemon Notes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Lemon Notes
Merk product code 72167

Ben je op zoek naar een verfrissende geur voor je huis? Dan is de Room Spray Lemon Notes 100ml van Marie-Stella-Maris perfect voor jou. Deze geurspray behoort tot de categorie Geursprays en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Wat deze geurspray echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled materiaal. Het flesje is gemaakt van gerecycled glas, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een unieke uitstraling heeft. Het merk Marie-Stella-Maris staat bekend om zijn aandacht voor duurzaamheid, en deze geurspray is daar een perfect voorbeeld van.

De Room Spray Lemon Notes 100ml heeft een heerlijke geur die je huis direct opfrist. De merk kleurnaam, Lemon Notes, geeft al aan dat deze geurspray een frisse citroengeur heeft. Het is de perfecte keuze als je een vleugje energie en vitaliteit aan je interieur wilt toevoegen.

Met de merk product code 72167 kun je deze geurspray gemakkelijk vinden en bestellen. Voeg een vleugje luxe en stijl toe aan je huis met de Room Spray Lemon Notes 100ml van Marie-Stella-Maris.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies