Z8

Taco Grey Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Merk Z8
Merk kleurnaam Grey Melange
Type sluiting Trekkoord

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trainingsbroek voor kinderen? Dan is de Taco trainingsbroek van Z8 precies wat je nodig hebt. Met zijn lange broeklengte en gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, biedt deze broek het perfecte evenwicht tussen comfort en duurzaamheid.

De Taco trainingsbroek is ontworpen met het oog op kinderen, waardoor ze vrij kunnen bewegen tijdens het spelen, sporten of gewoon relaxen. Het trekkoord zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de grijze melange kleur een trendy en veelzijdige uitstraling geeft.

Of het nu gaat om een dagje op school, een sportactiviteit of gewoon een casual dagje uit, de Taco trainingsbroek is de ideale keuze. Het merk Z8 staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze trainingsbroek is daar geen uitzondering op.

Maak je klaar om indruk te maken met de Taco trainingsbroek. Bestel hem vandaag nog en geef je kinderen de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 39,96 Normale prijs 49,95
vanaf Vanaf 29,25 Normale prijs 45,00

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies