Z8

Filters

36 van 173 producten

36 van 173 producten

Pagina

Bij Z8, uitgesproken als zacht, ontwerpen en verkopen ze babykleding en kinderkleding. In 2004 begon Z8 met het verkopen van basic shirtjes van hoge kwaliteit voor pasgeboren kindjes: Z8 Newborn. Deze shirtjes verschenen in vijf verschillende kleuren. Dit kleinschalige concept bleek goed aan te slaan, waardoor ze bij Z8 besloten om de newborn kleding collectie ieder half jaar uit te breiden. Uiteindelijk lanceerde het merk in 2006 een volledig assortiment met Z8 kleding voor newborns. De newborn kleding was erg in trek bij velen in zowel Nederland als België. Het assortiment was zo populair dat er zelf vraag ontstond naar grotere maten van de Z8 newborn items. Het merk reageerde op deze vraag door in 2008 de eerste kindercollectie te lanceren. Tegenwoordig staat Z8 bekend als een volwaardig merk van kinderkleding dat bij meer dan 200 verkooppunten in het binnen- en buitenland te verkrijgen is. Ze lanceren bij Z8 maar liefst twee collecties per jaar, samen met hun Limited Edition items. Bekijk het aanbod met Z8 kleding nu bij The Little Green Bag!


Z8 Newborn

De kinderkledinglijn is voor jongens en meisjes met maat 56 t/m 146. De babykledinglijn is de Z8 Newborn en bestaat uit leuke kledingstukken voor baby's met maat 50 t/m 68. Z8 combineert kwaliteit met een soepele en rekbare stof, een eigen stijl en wisselende kleurenthema's en dat uit zich in de uiteenlopende items in de collecties. Alle items van Z8 zitten heel comfortabel bij baby's en ze zijn ook nog eens makkelijk aan en uit te trekken. De Z8 Newborn, Mini en Kids lijnen kenmerken zich door de perfecte pasvormen, het gebruik van comfortabele materialen, kleurintensiteit en aandacht voor detail.


BCI

Ze helpen bij Z8 graag mee aan het verbeteren van de wereldwijde katoenteelt en werken daarom samen met The Better Cotton Initiative (BCI). Ze hebben het doel om in 2025 hun katoen voor 100% als duurzaam katoen te kunnen kwalificeren. Kies jij voor Z8 kleding, dan kies je ervoor om de verbetering van het milieu en de toekomst van de sector te ondersteunen. Ze vinden het bij Z8 ook belangrijk dat er duurzame producties en eerlijke werkomstandigheden gerealiseerd worden. Het produceren van Better Cotton heeft niet alleen economische, maar ook sociale en ecologische voordelen. Op dit moment kwalificeert 20% van het katoen van Z8 als Better Cotton, maar ze gaan uiteindelijk voor de volle 100% en hopen dit in 2025 te bereiken.


Z8 kleding

Heb jij jouw favoriete Z8 kleding gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies