Cowboysbag

Delicate Cream multi colour

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Metaal
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam multi colour
Merk product code 529
Stijl Stoer

De Delicate Cream is een must-have onderhoudsartikel voor volwassenen die hun metaalproducten in topconditie willen houden. Dit product is van het bekende merk Cowboysbag en heeft een stoere uitstraling die perfect past bij de stijlvolle en moderne man of vrouw.

De Delicate Cream is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een unieke multi colour merk kleurnaam. Met de merk product code 529 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt dat lang meegaat.

Met de Delicate Cream kun je jouw metaalproducten eenvoudig en snel reinigen en onderhouden. Het is de ideale oplossing voor het verwijderen van vuil en vlekken, en het beschermen van je producten tegen roest en andere schade.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardig onderhoudsartikel voor je metaalproducten, dan is de Delicate Cream van Cowboysbag de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van een langdurige bescherming en een stoere uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies