Onderhoudsartikelen

Filters

11 producten

49,95
My-Bags-Clean-Set-1
 • -30%
Speciale prijs 13,99 Normale prijs 19,99
Speciale prijs 8,39 Normale prijs 11,99
Speciale prijs 8,39 Normale prijs 11,99
My Bags Care 100 ml
 • -30%
Speciale prijs 8,39 Normale prijs 11,99
Delicate Cream
  Cowboysbag Delicate Cream
  7,95
  Speciale prijs 9,66 Normale prijs 10,99
  Speciale prijs 13,99 Normale prijs 15,99
  Multispray
   Cowboysbag Multispray
   9,95
   9,95

   11 producten

   Onderhoudsartikelen voor een langere levensduur van je fashion items

   Als fashion liefhebber wil je natuurlijk dat je favoriete kledingstukken en accessoires zo lang mogelijk meegaan. Het juiste onderhoud is daarbij essentieel. Bij The Little Green Bag begrijpen we het belang van goede onderhoudsartikelen voor je fashion items. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten van topkwaliteit. Met deze producten kun je jouw fashion items in optimale conditie houden, zodat je er langer van kunt genieten.

   Waarom zijn onderhoudsartikelen belangrijk?

   Onderhoudsartikelen spelen een cruciale rol bij het behoud van de kwaliteit en levensduur van je fashion items. Door je kleding, schoenen en accessoires regelmatig te onderhouden, voorkom je vroegtijdige slijtage en beschadigingen. Hierdoor blijven je favoriete fashion items er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

   Bij The Little Green Bag begrijpen we dat je zuinig bent op je fashion items. Daarom hebben we een selectie gemaakt van hoogwaardige onderhoudsartikelen die speciaal zijn ontworpen voor verschillende materialen en stoffen. Of je nu leren schoenen, een zijden blouse of een wollen trui hebt, wij hebben de juiste onderhoudsproducten om ze in optimale conditie te houden.

   Ons assortiment onderhoudsartikelen

   Bij The Little Green Bag vind je een breed scala aan onderhoudsartikelen die perfect aansluiten bij de behoeften van fashion liefhebbers. Ons assortiment omvat onder andere:

   1. Schoenverzorging

   Met onze hoogwaardige schoenverzorgingsproducten kun je je favoriete schoenen in topconditie houden. Van schoenpoets en impregneersprays tot schoenspanners en inlegzolen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je schoenen er als nieuw uit te laten zien en comfortabel te houden.

   2. Kledingverzorging

   Onze kledingverzorgingsproducten zijn speciaal ontworpen om de kwaliteit van je kleding te behouden. Van kledingborstels en pluisrollers tot vlekverwijderaars en wasmiddelen voor delicate stoffen, wij hebben de juiste tools om je kleding fris en schoon te houden.

   3. Accessoireverzorging

   Accessoires zoals tassen, sieraden en horloges verdienen ook de nodige aandacht. Met onze accessoireverzorgingsproducten kun je je favoriete accessoires schoonmaken, oppoetsen en beschermen. Van leerreinigers en zilverpoets tot horlogebandverstellers en sieradendoekjes, wij hebben alles wat je nodig hebt om je accessoires in topconditie te houden.

   Bestel je onderhoudsartikelen bij The Little Green Bag

   Wil je jouw fashion items in optimale conditie houden? Bestel dan je onderhoudsartikelen bij The Little Green Bag. Met ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat je fashion items er altijd als nieuw uitzien. Bovendien profiteer je bij ons van snelle levering en uitstekende klantenservice.

   Investeer in de levensduur van je fashion items en bestel vandaag nog je onderhoudsartikelen bij The Little Green Bag!

   Copyright © 2023 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies