DOIY

Tarot Yoga Mat Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 173 cm
Diepte 60 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal PVC
Merk DOIY
Merk kleurnaam Multi
Merk product code DYYOGAMTA

Op zoek naar een unieke yogamat die je helpt om in contact te komen met je innerlijke kracht? Maak kennis met de Tarot Yoga Mat van DOIY. Deze yogamat is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf tijdens hun yogasessies.

De Tarot Yoga Mat heeft een breedte van 173 cm en een diepte van 60 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om comfortabel te bewegen en verschillende yogahoudingen uit te voeren. Het materiaal van de mat is gemaakt van hoogwaardig PVC, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

Wat deze yogamat echt bijzonder maakt, is het kleurrijke ontwerp. De Tarot Yoga Mat is voorzien van een uniek patroon met verschillende tarotkaarten, waardoor elke yogasessie een magische ervaring wordt. Het merk DOIY staat bekend om zijn creatieve en originele producten, en deze yogamat is daar geen uitzondering op.

Met de Tarot Yoga Mat haal je niet alleen een functioneel yogamat in huis, maar ook een stijlvol accessoire. De kleurencombinatie van deze mat is veelzijdig en past bij elke outfit. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, deze mat zal je inspireren om je grenzen te verleggen en je innerlijke balans te vinden.

Bestel vandaag nog de Tarot Yoga Mat van DOIY en ontdek de magie van yoga op een unieke en persoonlijke manier. Laat je leiden door de tarotkaarten en ervaar de kracht van deze bijzondere yogamat. Verbind je met jezelf en bereik nieuwe hoogten in je yogapraktijk.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies