Seiko

QHE193S Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Kunststof
Merk Seiko
Merk kleurnaam Silver
Merk product code QHE193S

De QHE193S is een prachtige wekker van het gerenommeerde merk Seiko. Deze wekker is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal. Het zilveren design van deze wekker is tijdloos en past perfect in elke slaapkamer.

Met de QHE193S wekker hoef je nooit meer bang te zijn om te laat te komen. Deze wekker is voorzien van een betrouwbaar uurwerk en een duidelijke wijzerplaat. Zo kun je altijd in één oogopslag zien hoe laat het is.

De QHE193S wekker is niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg stijlvol. Het strakke design en de zilveren kleur zorgen voor een moderne uitstraling. Deze wekker is dan ook een echte eyecatcher in elke slaapkamer.

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle wekker? Dan is de QHE193S van Seiko de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet elke dag van een goede nachtrust en een stijlvol interieur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies