Seiko

QHE189S Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.9 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.3 cm
Materiaal Plastic
Merk Seiko
Merk kleurnaam Silver
Merk product code QHE189S

Op zoek naar een stijlvolle wekker die perfect past bij jouw interieur? Dan is de QHE189S van Seiko de ideale keuze. Met zijn afmetingen van 7.9 cm breed, 4.5 cm diep en 9.3 cm hoog, is deze wekker compact en past hij gemakkelijk op elk nachtkastje.

De QHE189S is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig plastic materiaal. Het zilveren design geeft een moderne en elegante uitstraling aan deze wekker. Met de merkproductcode QHE189S weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt van het gerenommeerde merk Seiko.

Met de QHE189S wordt wakker worden een plezierige ervaring. De heldere display zorgt ervoor dat je altijd duidelijk de tijd kunt aflezen, zelfs in het donker. Daarnaast beschikt deze wekker over een handige snooze-functie, zodat je nog even kunt blijven liggen voordat je de dag begint.

Maak van jouw ochtendroutine een stijlvolle en efficiënte ervaring met de QHE189S wekker van Seiko. Bestel nu en geniet elke dag van een betrouwbare en trendy wekker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies