Seiko

QHE125L Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 4.7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.3 cm
Materiaal Plastic
Merk Seiko
Merk kleurnaam Blue
Merk product code QHE125L

Op zoek naar een stijlvolle wekker die perfect past bij jouw interieur? Dan is de QHE125L van Seiko een absolute must-have. Met zijn afmetingen van 8 cm breed, 4.7 cm diep en 8.3 cm hoog, is deze wekker compact en past hij gemakkelijk op elk nachtkastje.

De QHE125L is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig plastic materiaal. Het merk Seiko staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze wekker is daar geen uitzondering op. Met zijn opvallende blauwe kleur voegt hij een vleugje stijl toe aan elke slaapkamer.

Met de QHE125L hoef je je nooit meer zorgen te maken over te laat komen. Dankzij de handige wekkerfunctie ben je altijd op tijd wakker. De eenvoudige bediening maakt het instellen van de wekker een fluitje van een cent. Bovendien is de wekker voorzien van een duidelijk display, zodat je in één oogopslag de tijd kunt aflezen.

Met de QHE125L haal je niet alleen een praktische wekker in huis, maar ook een stijlvolle accessoire. Bestel vandaag nog jouw Seiko QHE125L wekker en geniet elke ochtend van een perfecte start van de dag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies