Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Leitmotiv

Wall lamp Plate iron matt ochre yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 49 cm
Doelgroep Dames
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 28 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam ochre yellow
Type fitting E27

De Wall lamp Plate iron matt is een prachtige wandlamp die perfect past bij de categorie Wandlampen. Met zijn breedte van 16 cm, diepte van 49 cm en hoogte van 28 cm is deze lamp een opvallende toevoeging aan elke ruimte. Het materiaal van de lamp is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor een duurzaam en stijlvol ontwerp.

Deze wandlamp is geschikt voor dames en heeft een doelgroep van dames. Met zijn ochre gele kleur, die het merk kleurnaam "ochre yellow" heeft, voegt deze lamp een vleugje warmte en gezelligheid toe aan elke kamer. De Wall lamp Plate iron matt is voorzien van een E27 fitting, waardoor het eenvoudig is om de juiste lamp te vinden en te installeren.

Met zijn geschiktheid voor type stopcontacten C, E en F, is deze wandlamp veelzijdig en kan hij gemakkelijk worden geïnstalleerd in verschillende soorten stopcontacten. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze lamp is daar geen uitzondering op. Met zijn strakke en moderne ontwerp past de Wall lamp Plate iron matt perfect bij elke interieurstijl.

Als je op zoek bent naar een wandlamp die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Wall lamp Plate iron matt de perfecte keuze. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze lamp zeker een eyecatcher zijn in elke ruimte. Voeg een vleugje warmte en sfeer toe aan je interieur met deze prachtige wandlamp.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies