Karlsson

Wall Clock Pure Large White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 60 cm
Diepte 5.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 60 cm
Materiaal Hout
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die een vleugje elegantie toevoegt aan je interieur? Dan is de Wall Clock Pure Large van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 60 cm breed, 5.4 cm diep en 60 cm hoog, is deze klok een echte blikvanger aan de muur.

Deze wandklok is speciaal ontworpen voor volwassenen die waarde hechten aan kwaliteit en design. Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt deze klok een tijdloze charme uit. De witte kleur van het merk Karlsson voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Met de Wall Clock Pure Large haal je niet alleen een functioneel uurwerk in huis, maar ook een prachtig decoratief element. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor is, deze wandklok zal zeker de aandacht trekken en een gevoel van stijl toevoegen aan je omgeving.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies