Karlsson

Wall clock Normann station brushed case Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Staal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black

De Wall clock Normann station brushed case is een prachtige wandklok die perfect past in elk modern interieur. Deze klok is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een geborstelde afwerking die zorgt voor een elegante uitstraling. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten en deze klok is daar geen uitzondering op.

Deze wandklok is geschikt voor volwassenen en is een geweldige toevoeging aan elke kamer in huis. Of je nu op zoek bent naar een klok voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze klok past perfect bij elke stijl. De zwarte kleur van de klok zorgt voor een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De Wall clock Normann station brushed case is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer functioneel. De klok heeft een duidelijke wijzerplaat met grote cijfers, waardoor je de tijd gemakkelijk kunt aflezen, zelfs vanaf een afstand. De klok werkt op een AA-batterij, wat betekent dat je geen gedoe hebt met snoeren en stopcontacten.

Kortom, als je op zoek bent naar een prachtige wandklok die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Wall clock Normann station brushed case van Karlsson de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige materiaal, elegante afwerking en tijdloze uitstraling zal deze klok een geweldige toevoeging zijn aan elk interieur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies