Karlsson

Wall Clock Lofty Matt Night Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Matt Night Blue

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die een vleugje elegantie toevoegt aan je interieur? Maak kennis met de Wall Clock Lofty van Karlsson. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 40 cm hoog en 4.5 cm diep, is deze klok perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een tijdloos en functioneel accessoire.

De Wall Clock Lofty is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het matte nachtblauwe kleurenschema van Karlsson voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Of je nu een minimalistisch interieur hebt of een meer eclectische stijl, deze wandklok past perfect bij elke inrichting.

Met zijn duidelijke wijzerplaat en goed leesbare cijfers is de Wall Clock Lofty niet alleen een prachtig decoratief item, maar ook een functioneel hulpmiddel om de tijd bij te houden. Of het nu in je woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor is, deze klok zal zeker de aandacht trekken en een vleugje klasse toevoegen aan elke ruimte.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Wall Clock Lofty van Karlsson. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies