Karlsson

Wall clock Little Big Time Mini Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Aluminium
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Gold colored

De Wall clock Little Big Time Mini is een prachtige toevoeging aan elke muur. Deze wandklok behoort tot de categorie Wandklokken en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele klok.

Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze klok duurzaam en gaat hij lang mee. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op. De goudkleurige afwerking geeft deze klok een luxe uitstraling en maakt hem een echte blikvanger in elke kamer.

Of je nu op zoek bent naar een klok voor je kantoor, woonkamer of slaapkamer, de Wall clock Little Big Time Mini is de perfecte keuze. Met zijn strakke en moderne ontwerp past hij bij elke interieurstijl en voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Bestel vandaag nog de Wall clock Little Big Time Mini en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies