Karlsson

Wall Clock Hook Metal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Materiaal Staal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die zowel functioneel als decoratief is? Dan is de Wall Clock Hook Metal van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze klok een echte eyecatcher in elke ruimte.

De Wall Clock Hook Metal heeft een breedte van 34 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 43 cm, waardoor hij perfect past aan elke muur. Het stalen materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een moderne uitstraling aan de klok. De zwarte kleur van het merk Karlsson voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze wandklok is geschikt voor volwassenen en past perfect in verschillende interieurstijlen. Of je nu een minimalistische, industriële of moderne inrichting hebt, de Wall Clock Hook Metal zal zeker de aandacht trekken en een vleugje stijl toevoegen aan je ruimte.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de Wall Clock Hook Metal van Karlsson. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies