Karlsson

Wall clock Globe Design Armando Breeveld moss green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam moss green

Ben je op zoek naar een unieke wandklok die je interieur een stijlvolle touch geeft? Dan is de Wall clock Globe Design Armando Breeveld perfect voor jou! Deze prachtige wandklok behoort tot de categorie Wandklokken en is een absolute eyecatcher in elke ruimte.

Met een breedte van 40 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 40 cm heeft deze klok de ideale afmetingen om op te vallen zonder te overheersen. Het materiaal waarvan de klok is gemaakt, is hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

De Wall clock Globe Design Armando Breeveld is ontworpen door het gerenommeerde merk Karlsson, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De klok is verkrijgbaar in de kleur mosgroen, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling.

Deze wandklok is geschikt voor volwassenen en past perfect in verschillende interieurstijlen, van modern tot industrieel. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt verfraaien, deze klok voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de Wall clock Globe Design Armando Breeveld. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies