Karlsson

Wall clock Globe Design Armando Breeveld dark blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam dark blue

Ben je op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een unieke uitstraling geeft? Dan is de Wall clock Globe Design Armando Breeveld perfect voor jou. Met zijn prachtige ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze klok zeker de aandacht trekken.

Deze wandklok heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 40 cm, waardoor hij een opvallend statement piece aan je muur zal zijn. Het metaalmateriaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

De Wall clock Globe Design Armando Breeveld is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijlvolle en trendy accessoires. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op.

De donkerblauwe kleur van deze klok voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze klok past perfect bij elke stijl.

Maak een statement in je huis met de Wall clock Globe Design Armando Breeveld. Bestel vandaag nog en geniet van een stijlvolle toevoeging aan je interieur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies