House Doctor

Wandklok Clock Couture Wit/Goud

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Aluminium
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Wit/Goud
Merk product code 204560200

Ben je op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een vleugje couture geeft? Dan is de Wandklok Clock Couture van House Doctor perfect voor jou. Met een breedte van 30 cm is deze klok ideaal voor volwassenen.

Deze prachtige wandklok is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Het merk House Doctor staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op.

De Wandklok Clock Couture heeft een elegante witte wijzerplaat met gouden accenten, waardoor hij een vleugje luxe toevoegt aan elke ruimte. Met de merkproductcode 204560200 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Wandklok Clock Couture van House Doctor. Bestel vandaag nog en geniet van de tijd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies