Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
The Gift Label

Lip balm tube You are awesome Cinnamon Blossom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 3.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Materiaal Materiaal gebaseerd op suikerriet
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Cinnamon Blossom
Merk product code 1017004
Serie You are awesome

De Lip balm tube You are awesome is een must-have voor dames die hun lippen willen verzorgen en hydrateren. Met een breedte van 3.5 cm en een hoogte van 9 cm is deze lippenbalsem handig om overal mee naartoe te nemen.

Deze lippenbalsem is gemaakt van materiaal gebaseerd op suikerriet, waardoor het niet alleen effectief is, maar ook milieuvriendelijk. Het merk achter deze lippenbalsem is The Gift Label, een bekend merk in de wereld van lipverzorging.

De Lip balm tube You are awesome is onderdeel van de serie "You are awesome" en heeft de kleurnaam Cinnamon Blossom. Met de productcode 1017004 weet je zeker dat je de juiste lippenbalsem te pakken hebt.

Verwen je lippen met deze geweldige lippenbalsem en geniet van de verzorging die het biedt. Bestel vandaag nog jouw Lip balm tube You are awesome en geef je lippen de aandacht die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies