Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
The Gift Label

Lip balm tube Stay fabulous Cinnamon Blossom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 3.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Materiaal Materiaal gebaseerd op suikerriet
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Cinnamon Blossom
Merk product code 1017002
Serie Stay fabulous

Met de Lippenbalsem Tube Stay Fabulous van The Gift Label blijven je lippen de hele dag door verzorgd en stralend. Deze lippenbalsem is speciaal ontworpen voor dames en zorgt voor een langdurige hydratatie. De lippenbalsem heeft een handig formaat van 3.5 cm breed en 9 cm hoog, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

De Lippenbalsem Tube Stay Fabulous is gemaakt van materiaal gebaseerd op suikerriet, wat niet alleen goed is voor je lippen, maar ook voor het milieu. Het merk, The Gift Label, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de lippenbalsem is geen uitzondering. Met de heerlijke geur van Cinnamon Blossom voelt het aanbrengen van deze lippenbalsem als een verwenmomentje voor jezelf.

De lippenbalsem behoort tot de Stay Fabulous serie van The Gift Label en heeft de productcode 1017002. Met deze lippenbalsem blijf je de hele dag door stralen en voelen je lippen zijdezacht aan. Verzorg je lippen met de Lippenbalsem Tube Stay Fabulous en geniet van een prachtige glimlach, waar je ook gaat.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies