The Gift Label

Christmas Tree Gift Box Stay Fabulous Stay Fabulous

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Stay Fabulous
Merk product code 1014145
Serie Stay fabulous

Ben je op zoek naar een uniek en duurzaam cadeau voor volwassenen? Dan is de Christmas Tree Gift Box Stay Fabulous van The Gift Label echt iets voor jou! Deze prachtige gift box is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens een trendy uitstraling heeft. De Stay Fabulous kleurnaam van het merk zorgt voor een vrolijke en feestelijke sfeer. Met de product code 1014145 en behorend tot de Stay fabulous serie, is deze gift box een echte eyecatcher.

De Christmas Tree Gift Box Stay Fabulous is perfect om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Of je het nu aan een vriend, familielid of collega geeft, deze gift box zal zeker indruk maken. Het duurzame aspect van gerecycled plastic laat zien dat je geeft om het milieu, terwijl de trendy uitstraling ervoor zorgt dat de ontvanger zich echt speciaal voelt.

Met de Christmas Tree Gift Box Stay Fabulous van The Gift Label geef je niet alleen een cadeau, maar ook een boodschap. Een boodschap van duurzaamheid en stijl. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en maak iemand blij met deze prachtige gift box!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies