The Gift Label

Christmas Tree Gift Box Let It Glow Let It Glow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Let It Glow
Merk product code 1014146
Serie Let It Glow

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Deze Christmas Tree Gift Box Let It Glow van The Gift Label is een geweldige keuze! Met zijn duurzame en gerecyclede materialen, is dit cadeau niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. De Let It Glow kleur van deze gift box zorgt voor een feestelijke en sprankelende uitstraling.

Deze Christmas Tree Gift Box Let It Glow is speciaal ontworpen voor volwassenen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je partner, vrienden of familie, deze gift box zal zeker in de smaak vallen. Met zijn unieke serie Let It Glow, is dit cadeau een echte eyecatcher.

Deze gift box is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het niet alleen een stijlvolle keuze is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het merk The Gift Label staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor het milieu, en deze gift box is daar een perfect voorbeeld van.

Met de Let It Glow kleurnaam en productcode 1014146, is deze gift box gemakkelijk te herkennen en te bestellen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, deze Christmas Tree Gift Box Let It Glow is altijd een goede keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies