Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
The Gift Label

Body cream Oh la la you look so good Mandarin Musk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 24 cm
Materiaal Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Mandarin Musk
Merk product code 1012801
Serie You look so good

Oh la la, met de Body cream Oh la la you look so good van The Gift Label voel je je direct betoverend. Deze bodycrème uit de You look so good serie is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een heerlijk verzorgingsproduct. Met een breedte van 9 cm en een hoogte van 24 cm is deze bodycrème handig en gemakkelijk te gebruiken.

De Body cream Oh la la you look so good is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het ook nog eens duurzaam is. Het merk, The Gift Label, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze bodycrème is daar geen uitzondering op. De geur van Mandarin Musk zorgt voor een verfrissende en exotische ervaring.

Met de merkproductcode 1012801 weet je zeker dat je een authentiek product van The Gift Label in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de Body cream Oh la la you look so good en voel je direct betoverend!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies