Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
HAAN

Single HAAN Morning Glory 30ml Morning Glory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Kunststof
Merk HAAN
Merk kleurnaam Morning Glory

Ben je op zoek naar een heerlijk geurende en effectieve zeep? Dan is de Single HAAN Morning Glory 30ml perfect voor jou! Deze zeep behoort tot de categorie Zeepjes en is speciaal ontworpen voor dames.

De Single HAAN Morning Glory 30ml is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een compact formaat van 5 cm breed, 1.5 cm diep en 10 cm hoog. Het merk HAAN staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze zeep is daar geen uitzondering op.

Met de verfrissende geur van Morning Glory, brengt deze zeep een vleugje luxe in je dagelijkse routine. Of je nu onderweg bent of thuis, deze handige 30ml verpakking past gemakkelijk in je tas of zak, zodat je altijd kunt genieten van een frisse en schone huid.

Wacht niet langer en voeg de Single HAAN Morning Glory 30ml toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar zelf de heerlijke geur en effectieve reiniging die deze zeep te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies