HAAN

Single HAAN Citrus Noon 30ml Citrus Noon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Kunststof
Merk HAAN
Merk kleurnaam Citrus Noon

Ben je op zoek naar een verfrissende en heerlijk geurende zeep? Dan is de Single HAAN Citrus Noon 30ml perfect voor jou! Deze zeep behoort tot de categorie Zeepjes en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 5 cm, een diepte van 1.5 cm en een hoogte van 10 cm, is deze zeep compact en handig om overal mee naartoe te nemen. Het materiaal waarvan deze zeep is gemaakt, is hoogwaardig kunststof, waardoor het duurzaam en gemakkelijk te gebruiken is.

HAAN is het merk achter deze geweldige zeep en heeft het de kleurrijke naam "Citrus Noon" gegeven. De verfrissende citrusgeur zal je zintuigen prikkelen en je een energieboost geven, zelfs op de drukste dagen.

Wacht niet langer en voeg deze Single HAAN Citrus Noon 30ml zeep toe aan je collectie. Geniet van de verkwikkende geur en voel je fris en zelfverzekerd, waar je ook bent!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies