Leitmotiv

Table lamp Shimmer grey glass shades Smokey grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 68 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Smokey grey
Type fitting E14

De Table lamp Shimmer is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn grijze glazen lampenkappen geeft deze tafellamp een subtiele en elegante uitstraling aan elke ruimte. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, deze lamp past perfect bij elke inrichting.

Met een breedte en diepte van 18 cm is deze tafellamp compact en past hij gemakkelijk op elk tafelblad. De hoogte van 68 cm zorgt ervoor dat de lamp opvalt en een gezellige sfeer creëert in de kamer.

De Table lamp Shimmer is geschikt voor volwassenen en kan eenvoudig worden aangesloten op het stopcontact. Met een energiebron van het stopcontact hoef je je geen zorgen te maken over batterijen of opladen.

Gemaakt van hoogwaardig metaal, is deze lamp duurzaam en gaat hij lang mee. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tafellamp is daar geen uitzondering op. De kleur van de lamp, Smokey grey, voegt een vleugje verfijning toe aan je interieur.

De Table lamp Shimmer heeft een E14 fitting, waardoor je gemakkelijk de juiste lamp kunt vinden om de perfecte sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar helder licht om te lezen of een zachte gloed voor een ontspannen avond, deze lamp biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je huis met de Table lamp Shimmer. Bestel vandaag nog en geniet van de subtiele schoonheid die deze tafellamp te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies