Leitmotiv

Table lamp Lucid iron Gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 33 cm
Materiaal IJzer
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Gold plated
Type fitting E27

De Table lamp Lucid iron is een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn gouden afwerking en strakke ontwerp is deze tafellamp een echte eyecatcher. De lamp is gemaakt van hoogwaardig ijzer, wat zorgt voor een duurzame en stevige constructie.

Met een breedte en diepte van 22 cm past deze lamp perfect op elk tafelblad. De hoogte van 33 cm zorgt ervoor dat de lamp voldoende licht verspreidt zonder te overheersen. De Table lamp Lucid iron is geschikt voor volwassenen en kan eenvoudig worden aangesloten op het stopcontact.

Deze tafellamp is voorzien van een E27 fitting, waardoor je kunt kiezen uit een breed scala aan lichtbronnen. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de goudkleurige afwerking geeft de lamp een luxe uitstraling.

De Table lamp Lucid iron is geschikt voor verschillende typen stopcontacten, waaronder C, E en F. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen is deze tafellamp een must-have voor elke fashion-forward interieurliefhebber.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies