Leitmotiv

Table lamp Enchant iron matt matt mouse grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 20 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam matt mouse grey
Type fitting E14
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor je kantoor? Dan is de Table lamp Enchant iron matt van Leitmotiv de perfecte keuze. Met zijn breedte van 13 cm, diepte van 30 cm en hoogte van 20 cm past deze lamp perfect op je bureau. Het metaalmateriaal geeft een moderne uitstraling, terwijl de matte muisgrijze kleur een subtiele touch toevoegt aan je interieur.

Deze tafellamp is geschikt voor dames en wordt gevoed via het stopcontact. Het is compatibel met C, E en F type stopcontacten, waardoor je flexibiliteit hebt bij het plaatsen ervan. Met een E14 fitting kun je gemakkelijk een lamp naar keuze installeren, zodat je de gewenste sfeer kunt creëren in je kantoorruimte.

Of je nu een extra lichtbron nodig hebt tijdens het werken of een decoratief element wilt toevoegen aan je kantoor, de Table lamp Enchant iron matt voldoet aan al je behoeften. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies