Leitmotiv

Table Lamp Dorm Matt Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 30 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Green
Type fitting E14
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor je kantoor? Dan is de Table Lamp Dorm Matt van Leitmotiv de perfecte keuze. Met zijn afmetingen van 10 cm breed, 21 cm diep en 30 cm hoog, past deze lamp perfect op je bureau. Het metaalmateriaal geeft een moderne uitstraling, terwijl de groene kleur een frisse en levendige sfeer creëert.

De Table Lamp Dorm Matt is geschikt voor volwassenen en wordt gevoed via een stopcontact. Het is compatibel met C, E en F type stopcontacten, waardoor je flexibiliteit hebt bij het plaatsen van de lamp. Met een E14 fitting kun je eenvoudig een lamp naar keuze installeren.

Of je nu aan het werk bent of ontspant, deze tafellamp zorgt voor de juiste verlichting in je kantoorruimte. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is de Table Lamp Dorm Matt een must-have accessoire voor elke fashion-forward professional.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies