Leitmotiv

Table lamp Bonnet metal Jungle green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 39 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Jungle green
Type fitting E27

De Table lamp Bonnet metal is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn opvallende Jungle green kleur en strakke metalen design, zal deze tafellamp zeker de aandacht trekken. Met een breedte en diepte van 20 cm en een hoogte van 39 cm, heeft deze lamp de perfecte afmetingen om op een tafel of bureau te plaatsen.

Deze tafellamp is geschikt voor volwassenen en kan eenvoudig worden aangesloten op het stopcontact. Met een type fitting van E27, kun je gemakkelijk een bijpassende lamp installeren. Het materiaal van de lamp is duurzaam metaal, wat zorgt voor een stevige en kwalitatieve constructie.

De Table lamp Bonnet metal is van het merk Leitmotiv, een bekend merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en trendy ontwerpen. Met zijn energiebron via het stopcontact en geschiktheid voor C, E, en F type stopcontacten, is deze lamp zeer veelzijdig en praktisch in gebruik.

Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan jouw interieur met de Table lamp Bonnet metal. Bestel vandaag nog en geniet van de sfeervolle verlichting die deze lamp biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies