House Doctor

Tafellamp Bring Grijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 34 cm
Materiaal Staal
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Grijs
Merk product code 260010101

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Maak kennis met de Tafellamp Bring van House Doctor. Deze prachtige tafellamp behoort tot de categorie Tafellampen en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 18 cm breed, 18 cm diep en 34 cm hoog, past hij perfect op elk bureau, nachtkastje of bijzettafel.

De Tafellamp Bring is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Het grijze kleurenschema van het merk House Doctor voegt een vleugje elegantie toe aan deze lamp. Met de productcode 260010101 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Met de Tafellamp Bring haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een ware eyecatcher. Creëer de juiste sfeer in elke ruimte en geniet van de subtiele verlichting die deze lamp biedt. Of je nu een gezellige leeshoek wilt creëren of een vleugje stijl wilt toevoegen aan je werkplek, deze tafellamp is de perfecte keuze.

Wacht niet langer en voeg de Tafellamp Bring van House Doctor toe aan je winkelwagen. Met zijn unieke design, hoogwaardige materialen en perfecte afmetingen zal deze lamp zeker een waardevolle aanvulling zijn op jouw interieur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies