Zusss

Kussen Alles Begint Bij Niets 60X40cm Peper & Zout

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 60 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Peper & Zout
Merk product code 101-103

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is het Kussen Alles Begint Bij Niets 60X40cm perfect voor jou! Dit prachtige sierkussen behoort tot de categorie Sierkussens en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 60 cm en een hoogte van 40 cm is dit kussen ideaal om comfortabel op te leunen of om je bank of bed mee op te fleuren. Het is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een zachte en luxueuze uitstraling.

Het Kussen Alles Begint Bij Niets 60X40cm is van het bekende merk Zusss. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van dit kussen is Peper & Zout, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling in je interieur.

Met de productcode 101-103 is dit kussen gemakkelijk te vinden en te bestellen. Voeg een vleugje comfort en stijl toe aan je huis met het Kussen Alles Begint Bij Niets 60X40cm van Zusss!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies